Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το αλεύρι καλαμποκιού και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ανοίγουμε στο κέντρο μια λακκούβα και αδειάζουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη με το χέρι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 26 εκ. περίπου και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 200 βαθμούς για 30 – 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Παραδοσιακές συνταγές που είναι σπάνιες δυσκολες να της βρουμε εμεις. Από ολλή Την Ελλάδα Και από τα νησιά Μας και από την Ποντιακή κουζινα Μικρασιατικη και Κυπριακή Παραδοσιακή Γιατί έχουμε πλούσια κουζίνα Σαν λαό,κερος είναι να την ξανα θυμηθουμε
Προσπαθώ να βρίσκω παραδοσιακές… αγαπημένες… ξεχασμένες συνταγές ώστε να τις θυμηθούμε και να συνεχίσουμε την παράδοση!