Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το αλεύρι καλαμποκιού και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ανοίγουμε στο κέντρο μια λακκούβα και αδειάζουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη με το χέρι. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου  26 εκ. περίπου και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 200 βαθμούς για 30 – 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: