Εκτέλεση
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ. Ανοίγουμε μια μικρή λακκούβα στο κέντρο, ρίχνουμε λίγο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τη μαγιά. Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη ρίγανη και ζυμώνουμε ρίχνοντας λίγο – λίγο χλιαρό νερό, όσο πάρει για να γίνει η ζύμη εύπλαστη, μαλακή. Την απλώνουμε με τα χέρια σε λαδωμένο ταψί και με τα δάχτυλα κάνουμε λακουβίτσες.
- Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για μισή ώρα περίπου, μέχρι να ετοιμάσουμε τις ελιές και τα κολοκυθάκια. Τα τοποθετούμε από πάνω, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς για μισή ώρα περίπου, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο και το απολαμβάνουμε σκέτο ή με το φαγητό!!!