Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τις σαρδέλες, αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθια (η μας τις καθαρίζουν στο ιχθυοπωλείο). Πλένουμε καλά με τρεχούμενο νερό, και τις βάζουμε στο ταψί. Ρίχνουμε αλάτι και ανακατεύουμε απαλά. Τις αραδιάζουμε στο ταψί, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και βάζουμε από πάνω τους τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 – 200 βαθμούς C για 30 λεπτά περίπου.
- Τις απολαύσαμε με μια υπέροχη σαλάτα βραστών λαχανικών!!!