Εκτέλεση

  • Βάζουμε το κρέας σε ένα βαθύ τηγάνι και πρoσθέτουμε το νερό .
    Ανοίγουμε το μάτι και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράζει. Αν κάνει αφρούς τους αφαιρούμε με ένα κουτάλι.
    Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας σιγά, σιγά (αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό, λίγο – λίγο κάθε φορά, θέλουμε το κρέας να μαγειρευτεί καλά – να μαλακώσει. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο .
    Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα, και σβήνουμε με το κρασί.

 

  • Μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ, φύγουν τα υγρά και μείνει με τη σάλτσα του. Στο τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη και σβήνουμε με το λεμόνι. Δοκιμάζουμε, αλατοπιπερώνουμε αν χρειαστεί και σερβίρουμε…

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών