Εκτέλεση

Βάζουμε το κρέας σε ένα βαθύ τηγάνι και πρoσθέτουμε το νερό .
Ανοίγουμε το μάτι και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράζει. Αν κάνει αφρούς τους αφαιρούμε με ένα κουτάλι.
Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας σιγά, σιγά (αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό, λίγο – λίγο κάθε φορά, θέλουμε το κρέας να μαγειρευτεί καλά – να μαλακώσει. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο .
Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα, και σβήνουμε με το κρασί.
Μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ, φύγουν τα υγρά και μείνει με τη σάλτσα του. Στο τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη και σβήνουμε με το λεμόνι. Δοκιμάζουμε, αλατοπιπερώνουμε αν χρειαστεί και σερβίρουμε…

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: