Skip to content
Υλικά
- 3 μεγάλες ντομάτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 100 – 150 γρ. φέτα
- 8 αντζούγιες παστές
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κουταλιά της σούπας ξίδι
- αλάτι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις ντομάτες και τις κόβουμε. Το ίδιο και την πιπεριά την κόβουμε σε μικρούς κύβους. Πλένουμε καλά το μαϊντανό, το στεγνώνουμε, αφαιρούμε τα κοτσάνια και κόβουμε τα φύλλα.
- Τα ρίχνουμε όλα σε μία σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη φέτα και ανακατεύουμε απαλά. Σε ένα βαζάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αλάτι και χτυπάμε. Περιχύνουμε με το μείγμα τη σαλάτα, προσθέτουμε από πάνω τις αντζούγιες και σερβίρουμε.