Εκτέλεση

Πλένουμε τα φύλλα μαρουλιού και τ’ αφήνουμε να στραγγίσουν, καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα κατά μήκος σε λεπτές λωρίδες. Κόβουμε τα φύλλα μαρουλιού με το χέρι και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια, την πέστροφα σε κομμάτια, την πιπεριά, το καλαμπόκι και ανακατεύουμε ελαφρά. Μεταφέρουμε το μείγμα λαχανικών και πέστροφας σε σαλατιέρα. Ρίχνουμε από πάνω το δυόσμο, περιχύνουμε τη σάλτσα (ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού ή μηλόξιδο, αλάτι, πιπέρι) και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα.

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: