Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια λεπτά. Το ίδιο κάνουμε και με τα καρότα. Ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο, τον βασιλικό και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση ή τ’αφήνουμε ολόκληρα αν είναι μικρά. Τα βάζουμε όλα μαζί σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα (μαγιονέζα, κέτσαπ, λάδι, αλάτι, μηλόξιδο) αφού πρώτα χτυπήσουμε καλά όλα τα υλικά μαζί σε ένα σέϊκερ ή μούλτι. Στολίζουμε με φύλλα σχοινόπρασου, βασιλικού και σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: