Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις σαλάτες τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε με το χέρι. Καθαρίζουμε το αγγουράκι και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες ή κυβάκια. Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Ανακατεύουμε απαλά όλα τα λαχανικά της σαλάτας σε ένα μπολ. Σε ένα ποτήρι ή ένα σέϊκερ χτυπάμε καλά τα υλικά (ελαιόλαδο, μηλόξιδο, μέλι, μουστάρδα, αλάτι, νερό) φτιάχνοντας τη σάλτσα. Μεταφέρουμε τη σαλάτα σας σε πιατέλα περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Μοιράσου: