Εκτέλεση

Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και τις φράουλες. Αφού στεγνώσουν τα λαχανικά τα κόβουμε και τα τοποθετούμε σε πιατέλα (σαλατιέρα), στολίζουμε με τις φράουλες και τα καρύδια ή τα αμύγδαλα και ετοιμάζουμε τη σάλτσα (λάδι, μηλόξιδο, χυμό λεμονιού, αλάτι). Χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά και περιχύνουμε τη σαλάτα. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Δροσερή, λαχταριστή, γεμάτη με ωραίες γεύσεις και χρώματα.

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: