Εκτέλεση

  • Μοσχάρι με μούσμουλα… έμπνευση της στιγμής!Έγινε καταπληκτικό! γευστικότατο, με ιδιαίτερη μοναδική νοστιμιά!!!

 

  • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε  2 & 1/2 ποτήρια ζεστό νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει.

 

  • Όταν  βράσει το κρέας και μείνει με ελάχιστο υγρό στην κατσαρόλα ρίχνουμε το μέλι και τα μούσμουλα. (Στην περίπτωση που έχει εξατμιστεί όλο το νερό προσθέτουμε λίγο ζεστό).  Αφήνουμε να βράσουν για 15  λεπτά περίπου, σε πολύ χαμηλή φωτιά. Παρακολουθούμε ώστε να μείνει το φαγητό μας με μελωμένη σάλτσα. Προσθέτουμε στο τέλος το σουσάμι  (κρατάμε λίγο για πασπάλισμα στο σερβίρισμα) ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.