Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τα σύκα και όλα τα άλλα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και το μέλι. Σε ένα κατσαρολάκι ή σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο λίγο (να μη κάψει… ) και ρίχνουμε το μέλι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το μέλι. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά που έχουμε στο μπολ και ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά.

 

  • Σ’ ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω το μείγμα σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα.  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  στους 160-170  C για 30 – 35 λεπτά περίπου.  Το βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε για λίγα λεπτά και κόβουμε πριν κρυώσει σε ότι μέγεθος και σχήμα  θέλουμε. Αφήνουμε τα κομμάτια να κρυώσουν και μετά τα βγάζουμε από το ταψί. Έτοιμες οι μπάρες μας!!!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών